Gaseni campervan

Kits Campers

KITS CAMPERS AUTOINSTAL·LABLES

EL BASICO.1
EL BASICO.2
EL INDUSTRIAL
EL PLUS.1
EL PLUS.2
EL TOP

Us proposem 3 estils a kits campers. El BASIC economic i robust esta pensat per a qualsevol furgoneta i el podem enviar a domicli.,també comptem amb una version per als furgons industrials El PLUS amb un o els 2 arcons a 2 altures té la capacitat de poder ser utilitzat com a menjador interior. configuració a la carta. I per últim el TOP el mòdul multifuncional de maleter.

Tots ells són mobles campers que no necessiten ser homologats i estan fabricats en tauler pollancre 9 capes i revestits en HPL blanc i revestiment del terra en parquet, també sobre comanda els podem fer en qualsevol color hpl.


KIT CAMPER TOP

Només ocupa el maleter del teu furgo, aquest modul camper multifuncional el podem adaptar a les teves necessitats i els fabriquem per a qualsevol cotxe o furgoneta.

KIT CAMPER BASICO.2

El bàsic.2 és un kit camper robust i ecònom, format per un parell d'arcons, taula interior/exterior, extensible llit i terra en parquet. Els fabriquem per a qualsevol furgo i els podem enviar a domicili.

KIT CAMPER PLUS. 1

Viatjar, cuinar, menjar, descansar, dutxar-se, dormir... tot això i molt més es pot fer amb aquest kit camper. Compte també amb base en terra de parquet i li podem completar amb instal·lació de 12v, mòdul especial per wc químic `portatil i fins i tot caixó sota els seients, i el més important a mida per a qualsevol furgoneta petita o mitjana.

KIT CAMPER PLUS. 2

El seu interior amaga un gran saló menjador on podeu menjar ben asseguts tota la família gràcies a la disposició dels baguls a dues altures, la seva taula us serveix tant per a l'interior com per a l'exterior i quan cau la nit ens serveix de suport per al llit.

KIT CAMPER PLUS. 2

Sobre la base d´una Peugeot Traveller aquí tens un kit camper molt aprofitable i amb un llit enorme!!

INSTAL·LACIONS D'ACCESORIS CAMPER

Introduce aquí el subtítular

Claraboia Dometic 40x40cm Mini heki  en posició oberta

Claraboia en posició tancada , quan es precisa l'equipem amb l'adaptador per a sostres ondulats

Claraboia vista interior en posició enfosquidor.

El lugar correcto para el titular

Introduce aquí el subtítular

Haz clic aquí y empieza a escribir. Ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

Haz clic aquí y empieza a escribir. Vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Haz clic aquí y empieza a escribir. Ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure.